Știri

Asfaltarea aleii de acces către SMURD: Poziția lui Claudiu Maior și replica lui Ervin Molnar

Primăria municipiului Târgu Mureș a asfaltat, în acest week-end, aleea de acces către SMURD și promite amenajarea a aproximativ 100 de locuri noi de parcare, pe terenul din jurul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Anunțul făcut de Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Târgu Mureș și președinte ALDE Târgu Mureș  a primit replica lui Ervin Molnar, consilier județean și președinte PNL Târgu Mureș.

“După 8 ani de litigii în instanță, procesul cu Consiliul Județean Mureș privind terenul din jurul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a fost câștigat de către Primărie, definitiv. Aici vom putea construi aproximativ 100 de locuri de parcare care vor deservi personalul unității medicale, aparținătorii pacienților, dar și cetățenii. Lucrările vor începe în cel mai scurt timp!”, a declarat Claudiu Maior, care amintește că Primăria nu renunță nici la “proiectul complexului multifuncțional, care include și locuri de parcare, localizat peste drum de spital, proiect care are la bază un memorandum încheiat între Primărie și Consiliul Județean, motiv pentru care așteptăm continuarea dialogului între instituții!”

În replică, Ervin Molnar a transmis că “După ce le-am arătat celor din administrația ALDE-PSD-UDMR că n-au făcut #nimic pentru condiții civilizate de trafic și de parcare la Spitalul Județean, au văzut în sfârșit gropile de zeci de ani și centimetri adâncime. N-au cum să facă într-un an cât n-au făcut în 20. Chiar dacă se apropie alegerile și scadența. Târgumureșenii nu mai pot fi prostiți cu cârpeli electorale!”

The post Asfaltarea aleii de acces către SMURD: Poziția lui Claudiu Maior și replica lui Ervin Molnar appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Asfaltarea aleii de acces către SMURD: Poziția lui Claudiu Maior și replica lui Ervin Molnar

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button