Știri

ATENTIE! Au sistat lucrarile! Ce motiv invoca municipalitatea

Dupa 20 de ani, s-au apucat cumva, dar…

După ani lungi de așteptări și o serie de petiții făcute de locuitorii din zonă, municipalitatea a demarat cumva lucrările de reabilitare și modernizare a străzii 8 Martie din Tirgu Mureș, din cartierul Mureșeni.

Important de precizat ca vorbim de o strada aflata in municipiul resedinta de judet, care nu avea canalizare si apa curenta, desi ne aflam in anul 2019, iar carosabilul arata de parca abia ce s-a terminat razboiul din 44′. Cu toate acestea, cei care conduc orasul de 20 de ani, insista, cu mult tupeu, sa spuna ca ne-am dezvoltat sub conducerea lor.

Ei bine, au lucrat ce au lucrat, au tinut locuitorii in santier cateva luni, dar lucrările au fost sistate, din lipsă de bani spun reprezentantii primariei Tirgu Mures. Nu au spus insa si de milioanele aruncate in cele cateva zeci de concerte „gratuite” organizate de ei doar anul acesta.

Poate asa reuseau sa termine macar o strada „sateasca” dupa 20 de ani de „dezvoltare”. Le transmitem sa ne lase cu realizarile gen zona Platoul Cornesti, pe unde si-au facut ei „casute”, sau cu Complexul Weekend, ca uite, la cei de pe strada 8 martie nu prea le vine sa se balaceasca.

MS / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Au sistat lucrarile! Ce motiv invoca municipalitatea

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De vazut
Close
Back to top button