ATENTIE! Detalii infioratoare despre accidentul in care un TIR a spulberat o masina, la Dumbravioara!

atentie detalii infioratoare despre accidentul in care un tir a spulberat o masina la dumbravioara

Șoferul vinovat a fugit…

Un accident grav a avut loc astazi la Dumbrăvioara, după ce şoferul unei maşini de teren a făcut o depăşire imposibilă, în condiţiile în care din sens opus se afla la distanţă mică un TIR.

În ultima secundă, şoferul respectiv a reuşit să evite impactul, însă în urma lui s-a declanşat un accident rutier deosebit de grav.

Şoferul TIR-ului de care era să se lovească şoferul teribilist a frânat puternic, oferindu-i secunda necesară pentru a evita accidentul. Însă, camionagiul nu a mai putut redresa mastodontul, care a pătruns pe contrasens, împins de remorcă şi a spulberat un autoturism care circula regulamentar.

Soţia şoferului care se afla la volanul maşinii au fost transportată de urgenţă a spital, la fel şi şoferul TIR-ului. Înainte de sosirea cadrelor medicale, la locul accidentului au sosit militarii din Forțele pentru Operații Speciale, o subunitate aparținând Batalionului 51 Operații Speciale „Vulturii”, aflaţi în drum spre Târgu Mureş.

Medicii militari au acordat primele îngrijiri răniţilor. Detalii, aici.

Sursa: observator.tv


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Detalii infioratoare despre accidentul in care un TIR a spulberat o masina, la Dumbravioara!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.