Știri

ATENTIE! Politistii fac apel pentru identificarea unui BMW verde avariat! Soferul acestuia a omorat un biciclist si a fugit!

Polițiștii din Sibiu cer sprijinul pentru identificarea unui autoturism marca BMW, model 1999- 2002, culoare verde, cu avarii in partea dreapta, capota, bara fata, oglinda laterala rupta, vazut ultima data circuland pe directia Sibiu – Agnita.

Orice informatie legata de acest autoturismul si de conducatorul auto poate fi transmisa politistilor prin intermediul apelului de urgenta 112.

Conducatorul auto a fost implicat intr-un accident rutier produs in aceasta seara pe DJ 106, iesire din mun Sibiu spre Agnita, pe viaduct.

Din primele cercetari efectuate, se pare ca soferul ar fi acrosat un biciclist, in urma coliziunii rezultand decesul biciclistului, un barbat in varsta de aprox 50 de ani.

De asemenea, imediat dupa producerea evenimentului, conducatorul auto a parasit locul accidentului fara incuviintarea politistilor.

In prezent, se fac cercetari in vederea identificarii autoturismului in cauza si a conducatorului auto, urmand a fi stabilite toate circumstantele care au dus la producerea acestui accident rutier.

 

Sursa: IPJ Sibiu


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Politistii fac apel pentru identificarea unui BMW verde avariat! Soferul acestuia a omorat un biciclist si a fugit!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button