Știri

AZI. A intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat cu masina incercand sa evite trei cai aparuti pe carosabil!

Astazi, în jurul orei 06.30, pe DN 14, la km 81 950 m, în afara localității Daneș, un bărbat, de 49 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând in coliziune frontală cu un cap de pod, situat pe partea dreaptă a sensului său de mers, după care s-a răsturnat în șanțul pluvial de pe același sens.

A rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, accidentul s-ar fi produs pe fondul apariției pe partea carosabilă a trei cai, iar pentru a evita accidentarea cu acestia, conducătorul autoturismului ar fi frânat, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

În cauza, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului.


Va reamintim ca astazi:  LUNEA NEAGRA! Multe accidente soldate cu morti si victime ranite grav, in aceasta dimineata! FOTO

 

MS / Foto: Ruxanda Galut- INFO trafic jud Mures


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: AZI. A intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat cu masina incercand sa evite trei cai aparuti pe carosabil!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button