Știri

AZI. Jandarm batut de patru tineri la Tirgu Mures!

În data de 12.08.2019, în jurul orei 00,30, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş, aflat în serviciul de asigurare a pazei la obiectivul Curtea de Conturi Mureş, situat pe str. Aleea Carpaţi din municipiul Târgu Mureş, judeţul Mureş, a observat pe sistemul de supraveghere al instituţiei respective patru persoane care au început să scrie pe peretele instituţiei.

Având în vedere cele sesizate, subofiţerul a intervenit pentru interceptarea persoanelor şi stoparea activităţilor, moment în care o persoană din grup l-a lovit cu piciorul la picioare, iar o altă persoană i-a aplicat lovituri la nivelul feţei, provocându-i o rană deschisă la nivelul arcadei ochiului stâng.

Imediat după aceea, cele patru persoane au părăsit zona, fugind printre blocurile aflate în vecinătate. Subofiţerul a luat legătura cu dispeceratul unităţii, prin intermediul căruia au fost trimise în zonă echipaje de jandarmi şi poliţie, fiind informat totodată şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, care a dispus continuarea cercetărilor în vederea prinderii făptuitorilor.

Fapta săvârşită de către cei patru autori necunoscuţi constituie infracţiune de ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257,alin. 1 şi alin. 4 din Codul Penal, raportat la art. 193, alin. 1 din Codul Penal. În cauză sunt continuate cercetările în vederea prinderii celor patru făptuitori.

Sursa: IJJ Mureş / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: AZI. Jandarm batut de patru tineri la Tirgu Mures!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button