Știri

AZI! O familie a murit in urma impactului dintre masina lor si un tren! FOTO

Grav accident feroviar a avut loc în aceasta dupa-amiaza în localitatea Nepos, judetul vecin, BN. O mașină a fost lovită în plin de un tren.

Din nefericire, șoferul în vârstă de 47 de ani a fost declarat decedat la fața locului, iar pasagera din dreapta la spital.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, șoferul mașinii nu s-ar fi asigurat corespunzător la trecerea peste calea ferată, moment în care a fost lovit din plin de tren, fiind târât pe șina de tren pe o distanță de aproxinativ 150 metri.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului două victime încarcerate (bărbat și femeie, ambii în vârstă de aproximativ 47 de ani). Femeia, ocupantă a locului din față dreapta, a fost extrasă de urgență de către echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud. Era în stop cardio-respirator și s-a început aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, după aproximativ o oră, echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul acesteia.

Bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața. Echipajele de descarcerare au îndepărtat plafonul, stâlpii și portierele pentru a-l putea extrage în vederea predării acestuia către echipajul aparținând Serviciului de Medicină Legală.”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Atentie, imagini cu puternic impact emoțional…

Sursa: bistriteanul.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: AZI! O familie a murit in urma impactului dintre masina lor si un tren! FOTO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button