Știri

AZI. Pieton accidentat grav de masina, pe DN13, preluat cu elicopterul!

În această dimineață, in localitatea Tigmandru, județul Mureș, a avut loc un grav accident rutier în care un pieton a fost accidentat grav de o masina.

Bărbatul de 30 de ani din comuna Nadeș s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, moment în care a fost accidentat de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 51 de ani din localitatea Sîncraiu de Mureș.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat cu un elicopter SMURD la U.P.U. Târgu Mureș în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, ca urmare a producerii accidentului, s-a iscat un conflict spontan între rudele bărbatului accidentat și conducătoarea autoturismului.

Astfel, la fața locului s-au deplasat și polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.10 Sighișoara, precum și un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Mureș, care au aplanat de îndată starea conflictuală, iar din primele cercetări efectuate au stabilit faptul că membrii familiei, respectiv soția si fratele bărbatului accidentat, ar fi agresat-o fizic pe conducătoarea auto.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Sursa: radiomures.ro / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: AZI. Pieton accidentat grav de masina, pe DN13, preluat cu elicopterul!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button