AZI. Tânăr salvat de la moarte cu ajutorul oamenilor, la Complexul Weekend! VIDEO

azi tanar salvat de la moarte cu ajutorul oamenilor la complexul weekend video

Update: Din pacate, conform unor informații din partea rudelor victimei, băiatul a decedat la spital. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Astazi, in jurul orelor 17.00, in complexul Weekend din Tirgu Mures a avut loc un incident grav in care un băiat s-a înecat în bazinul mare, dar a fost resuscitat cu ajutorul oamenilor prezenti in complex.

Conform martorilor, un baiat in varsta de 15 ani, aflat cu prietenii la strand, a obosit in timp ce înota in bazinul mare din complexul Weekend.

Unul dintre prietenii care-l însoțea, sustine ca se afla lângă el in acel moment, chiar a fost tras la fund de catre acesta, dar a reusit sa se elibereze. A strigat dupa ajutor, dar nu a fost auzit. Au trecut circa 10 minute pana cand a fost gasit si scos din apa, conform acelorași martori.

A fost resuscitat cateva minute de doua persoane aflate in zona, care au aplicat inclusiv manevre de respiratie gura la gura, pana la sosirea echipajelor de salvare.

Dupa aproximativ 20 de minute tanarul a raspuns manevrelor de resuscitare aplicate de echipajul SMURD sosit, ulterior fiind intubat si transportat la spital.

Felicităm toate persoanele implicate în salvarea tanarului, căruia îi uram multă sanatate si speram sa isi revina in totalitate. Doamne ajuta sa fie bine.

Precizăm că la momentul transmiterii acestei știri nu avem confirmarea oficială privind evoluția starii de sanatate a pacientului.

Vom reveni cu amănunte.

MS / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: AZI. Tânăr salvat de la moarte cu ajutorul oamenilor, la Complexul Weekend! VIDEO

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.