Hot NewsȘtiri

Brânză cu mucegai nobil de tip Camembert produsă la Cund

România intră încet pe harta țărilor care produc artizanal brânza cu mucegai nobil alb de tip Camembert, care până acum se făcea la noi doar la nivel semiindustrial și din lapte pasteurizat.
O variantă a acestui produs obținut din lapte crud a apărut în atelierul de brânză al artizanului Varga Istvan din satul mureșean Cund. Manufactura este deja renumită pentru brânzeturile în culori și gusturi nemaiîntâlnite, cu cele mai neașteptate ingrediente, precum ciocolată, chilli, cărbune, leurdă, piper negru, chimen și altele.
Brânză cu mucegai nobil de tip Camembert produsă la Cund at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Brânză cu mucegai nobil de tip Camembert produsă la Cund

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button