Știri

CNAIR a desemnat câştigătorii pentru construcţia a 55 Km din autostrada Transilvania!

CNAIR a desenat câştigătorii pentru construcţia a 54.9 Km din Autostrada Transilvania – Suplacu de Barcău – Chiribiş şi Chiribiş – Biharia, valoarea contractelor fiind de 144 de milioane de euro.

Ambele Subsecţiuni fac parte din Autostrada Braşov – Tg. Mureş – Cluj – Oradea.

Asocierea CONSTRUCŢII SA (ROMANIA) – HIDROELEKTRA MEHANIZACIJA D.D. CROATIA a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia Subsecţiunii 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiş.

Lotul cu o lungime de 26,35 km a fost atribuit acestei Asocieri, la o valoare a ofertei de 361.901.913,71 lei fără TVA, echivalentul a 75,7 milioane euro. Pe traseul acestei Subsecţiuni va fi amenajat un nod rutier la km 24 525 şi vor fi construite sau finalizate 19 poduri, pasaje si viaducte.

Potrivit prevederilor contractuale, perioada de proiectare este de 6 luni iar cea de execuţie a lucrărilor este de 18 luni.

Pentru Subsecţiunea 3C2: Chiribiş – Biharia, în lungime de 28,55 km, Comisia de evaluare a desemnat câştigătoare Asocierea TRAMECO SA – VAHOSTAV -SK, a.s. – DRUMURI BIHOR SA – DRUM ASFALT SRL – EAST WATER DRILLINGS SRL.

În cadrul contractului cu o valoare de 326.515.056,68 lei fără TVA, echivalentul a 68,3 milioane euro, Asocierea are la dispoziţie 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 18 luni pentru execuţia lucrărilor.

Sursa: mediafax.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CNAIR a desemnat câştigătorii pentru construcţia a 55 Km din autostrada Transilvania!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button