Știri

Cum a primit o şansă la viaţă o pisică abandonată, bătrână, bolnavă şi oarbă, la un cabinet veterinar din Reghin

Sâmbăta trecută, pe drum spre Reghin, la ieşire din Fărăgău, am observat pe marginea drumului o pisică abandonată. Am oprit şi am realizat că pisica e bolnavă, inertă, aşa că am pus-o în portbagajul maşinii şi am mers cu ea direct la cabinetul veterinar al doctoriţei Ramona Dan. Acolo, o asistentă amabilă, pe nume Oana, a preluat animăluţul, l-a consultat, după care au început să curgă veştile proaste: “E bătrână, are cel puţin 10 ani, are cataractă la ambii ochi, probabil că e oarbă deja, e înfometată, deshidratată, suferă şi de hipotermie, dinţii arată rău de tot, are o rană sângerândă la urechea dreaptă, probabil o tumoare”…şi au mai fost câteva astfel de veşti, pe care nu le mai amintesc. 
“O internăm la noi până luni, o punem pe perfuzii, îi administrăm antibiotice şi vitamine, apoi o să o consulte dra doctor Dan; ea e plecată acum la o campanie de sterilizare gratuită, dar duminică se va ocupa de pisica dv”, ne-a spus asistenta.
Cum a primit o şansă la viaţă o pisică abandonată, bătrână, bolnavă şi oarbă, la un cabinet veterinar din Reghin at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cum a primit o şansă la viaţă o pisică abandonată, bătrână, bolnavă şi oarbă, la un cabinet veterinar din Reghin

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button