Știri

Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic (I)

Constructorii de autostrăzi din România facmulte milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc nimic sau construiesc mult mai puțin decât s-au angajat prin contract. Cele mai profitabile ”afaceri” de acest gen s-au făcut pe autostrada A3 Transilvania. Dar nu numai.
Schema e relativ simplă: profitând de feluritele lacune din documentațiile pentru lucrările la autostrăzi sau de corupția instituțională de la noi, unii constructori au refuzat să execute anumite lucrări, total sau parțial, și au cerut apoi, în Justiție sau prin negocieri directe cu statul român (în speță, Compania de Autostrăzi CNAIR și/sau Ministerul Transporturilor), compensații, despăgubiri, daune etc.
Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic (I) at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic (I)

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button