Știri

De vizitat: Sovata cu ???? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????? prin ????????????ț????????????????

Lacul Ursu nu este nici pe departe singurul punct de atracție în Sovata. Între tratamente sau între băi poți face o plimbare pe străzile stațiunii și să descoperi vilele cu ????????????????????????????????????????????̆ ????????????????????????̆ ???????????????????????????????????? ???????????? – ????????.
Cele mai importante puncte de interes se găsesc de-a lungul străzii Trandafirilor, unde vei vedea ???????????????????????????? ????????????????????, ???????????????? ????????????????????????????????ț????????????????, ???????????????? ???????????????????????????? (Hotel Pacsirta), ???????????????????????????????? ???????? ???????????????? sau restaurantul ???????????????????????????????? ????????????????̆.
Dar nu te opri aici, ci după o pauză de cafea cu vedere spre lacul Ursu, poți continua pe traseele amenajate din jurul lacurilor sau poți explora străzile etajate și umbrite ale stațiunii.
De vizitat: Sovata cu ???? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????? prin ????????????ț???????????????? at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: De vizitat: Sovata cu ???? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????? prin ????????????ț????????????????

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button