Știri

Declaratia emotionanta a tatalui Alexandrei! Ce spune despre convorbirea cu criminalul

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceşanu, a făcut apel, joi seara, către cei care i-au luat fata, să o aducă acasă, să o lase undeva pentru ca familia să îşi poată relua viaţa dinainte. Bărbatul este încrezător că fiica lui este în viaţă şi că anchetatorii o vor găsi.

Ioan Măceşanu a declarat, joi, că singurul lucru care contează pentru familie este ca Alexandra să se întoarcă acasă.

„Vreau să fac un apel, cine a luat-o să o aducă, să o lase la o margine, nu vreau să ştiu cine e. Dar vreau să ne reluăm viaţa noastră de dinainte. Cei care ştiu ceva de ea să spună. E foarte dificil, sunt atâtea zile de când nu ştim nimic. Cei care au luat-o să o aducă acasă, să fie sănătoasă, nu mă interesează cine a luat-o, decât să o aducă, să ne putem relua viaţa noastră simplă, fericită”, a spus tatăl Alexandrei.

Bărbatul spune că este convins că autorităţile vor face tot ce trebuie pentru ca Alexandra să fie adusă acasă.

„Poate nici dânşii nu şi-au dat seama, poate dacă locaţia era mai clară. Mă simt vinovat eu ca tată că nu am făcut mai mult. Dacă îmi dădeam seama, nu se ajungea până aici. Dar eu cred că îşi vor face datoria şi o vor găsi în viaţă (autorităţile – n.r.). Aşa îmi spune inima, şi mie şi soţiei. Suntem încrezători. Aşteptăm din moment în moment să o aducă acasă. Noi credem că va fi bine”, a mai spus Ioan Măceşanu.

Tatăl Alexandrei a vorbit şi despre apelul primit de mamă, după dispariţia Alexandrei, spunând că era o voce de bărbat în vârstă.

„Era o voce de bărbat în vârstă, i-am spus să vorbească mai tare şi a spus că nu poate, că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece”, a mai spus Ioan Măceşanu.

De asemeena, tatăl Alexandrei a spus că fiica cea mică a început să pună întrebări despre sora sa, şi este dificil să îi ofere răspunsuri.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieşirea din Caracal. Bărbatul a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.

Sursa: mediafax.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Declaratia emotionanta a tatalui Alexandrei! Ce spune despre convorbirea cu criminalul

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button