Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș oferă sprijin în vederea activării/utilizării tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde!

directia-de-asistenta-sociala-targu-mures-ofera-sprijin-in-vederea-activarii/utilizarii-tichetelor-sociale-pe-suport-electronic-pentru-mese-calde!

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș aduce în atenția persoanelor cu vârsta de peste 75 de ani, cu venituri la nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari și beneficiari ai programului de acordare a tichetelor sociale, faptul că oferă asistență telefonică/personală în vederea activării/utilizării acestor tichete pe suport electronic (carduri), distribuite în conformitate cu O.U.G. nr. 115/2020.
În acest sens, cetățenii mai sus menționați care nu au activate cardurile, pot apela Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș la nr.
Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș oferă sprijin în vederea activării/utilizării tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș oferă sprijin în vederea activării/utilizării tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde!

Credit autor: Punctul.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.