Știri

DISTINCTIE. Noul tractor produs la Reghin a fost desemnat Produsul anului 2019!

Noul tractor articulat forestier 2012 SB produs la Reghin a fost desemnat Produsul anului la singurul târg forestier organizat în România, care a avut loc la Zizin, în perioada 5-7 septembrie.

Organizatorii au premiat inovațiile ce servesc drept model în domeniul forestier, iar comisia formată din experți neutri a urmărit importanța practică, impactul asupra activității firmei și asupra forței de muncă, efectele asupra mediului și asupra consumului de energie.

Tractorul articulat TAF 2012 SB este 100% românesc, conceput în cadrul Centrului de Cercetare și Dezvoltare al fabricii din Reghin. A fost deja testat în pădurile din România și atinge performanțe în condiții extrem de grele de exploatare, explică pentru radiomures.ro managerul companiei, ing. Mircea Oltean.

Fabrica produce anual în jur de 500 de unități tractoare, forestiere și agricole care ajung deja pe mai multe continente, mai spune Mircea Oltean.

La Reghin se produc tractoare articulate forestiere de peste 50 de ani, dar din 2010 s-a pus accent pe cercetare și inovație prin înfiintarea unui centru specializat în conceperea de produse noi, în care sunt angajați 50 de ingineri. Compania care are 600 de angajați își fabrică și majoritatea pieselor din componența utilajelor.

Sursa: RRA / radiomures.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: DISTINCTIE. Noul tractor produs la Reghin a fost desemnat Produsul anului 2019!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button