DOLIU la Colegiul Național ”Unirea” din Tîrgu Mureș! R.I.P.

doliu la colegiul national unirea din tirgu mures rip

Dumnezeu să-l odihnească în pace…

A încetat din viață Ioan Costea, președintele Comitetului Reprezentativ al părinților din Colegiul Național ”Unirea”, definit de apropiați ca un om demn, altruist, patriot, credincios, însetat de adevăr, dreptate și iubitor de familie.

„Am sperat, ne-am rugat pentru sănătate, dar moartea a biruit. A biruit un om cu coloană vertebrală, care ne-a insuflat valorile vieții. O rugăciune, o floare, recunoștință veșnică și omagiu de cinstire, este tot ce-i mai putem oferi acum, la trecerea în neființă, domnului Costea Ioan, președinte al Comitetului Reprezentativ al părinților din Colegiul Național ”Unirea”.

Nu a plecat dintre noi doar un om, ci un părinte devotat al cărui model va rămâne mereu printre noi si ne va călăuzi de acum înainte în același mod, binevoitor și dedicat, exact ca și până acum.

Ne-am dori să-l întâlnim pe coridoarele școlii, în excursii, la festivități și evenimente ale școlii, unde era omniprezent, susținând cauza dreaptă a uniriștilor, ” a scris profesoara Andreea Ban in numele profesorilor și al părinților.

Sursa: realitateademures.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: DOLIU la Colegiul Național ”Unirea” din Tîrgu Mureș! R.I.P.

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.