După cum am prevăzut acum un an, nelegalități grave în cel puțin 6 zone din județul Mureș, în sistemul de colectare și transport al deșeurilor! Urmează zona 2 Târgu-Mureș?!

dupa cum am prevazut acum un an nelegalitati grave in cel putin 6 zone din judetul mures in sistemul de colectare si transport al deseurilor urmeaza zona 2 targu mures

După cum am prevăzut acum un an, nelegalități grave în cel puțin 6 zone din județul Mureș, în sistemul de colectare și transport al deșeurilor! Urmează zona 2 Târgu-Mureș?!

Tot mai multe asociații de protecția mediului, persoane fizice și chiar autorități publice locale din județul Mureș mi-au semnalat, după dezvăluirile pe care le-am făcut de mai bine de un an încoace, privitoare la colectarea selectivă a deșeurilor în județul Mureș, alte situații revoltătoare.
În urma ultimei sesizări primite din partea Asociației „Pro Natura Verde” am adresat, în această săptămână, două interpelări Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor sesizând, din nou, la rândul meu, neregulile, nelegalitățile din domeniul protecției mediului la nivelul județului Mureș.

După cum am prevăzut acum un an, nelegalități grave în cel puțin 6 zone din județul Mureș, în sistemul de colectare și transport al deșeurilor! Urmează zona 2 Târgu-Mureș?! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: După cum am prevăzut acum un an, nelegalități grave în cel puțin 6 zone din județul Mureș, în sistemul de colectare și transport al deșeurilor! Urmează zona 2 Târgu-Mureș?!

Credit autor: Punctul.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.