Știri

Fie ca ploua sau ninge, bolnavi operati sunt transportati cu targa prin curte!

Da, oameni buni. Asa sunt tratati bolnavii de la SCJM in anul 2107! Fie ca e canicula sau minus 20 de grade, fie ca ploua sau ninge, bolnavi cu grave probleme de sanatate (majoritatea aflati dupa interventii chirurgicale), sunt transportati prin curtea spitalului in vederea efectuarii investigatiilor radiologice necesare. De ce se intampla asta? Deoarece fostul coridor acoperit prin care se facea transportul inaintea anului 2013, este acum ocupat de o cladire, desi constructie relativ noua, care se afla in paragina!

V-am relatat in detaliu referitor la istoricul acestei cladiri in acest material – ANCHETA! Spitalul Clinic Judetean Mures – Partea 2: Cladire de milioane de euro, in paragina!

Managerul-Pinochio de la Spitalul Clinic Judetean Mures, O.G., ne-a raspuns cu o minciuna!

In urma unei ample investigatii desfasurate de noi la SCJM, am solicitat o serie de raspunsuri cu privire la nenumarate si extrem de grave probleme descoperite in aceasta institutie. Unul dintre aspectele evidentiate in intrebarile adresate catre conducerea spitalului – la care asteptam mai mult o rezolvare urgenta, decat un raspuns -, facea referire la aceasta deosebit de grava situatie, deoarece venea in urma a mai multor mesaje primite de la apartinatori revoltati, in urma carora am si declansat investigatia la SCJM in urma cu cateva luni de zile.

Dupa mai multe saptamani de asteptare a venit si raspunsul referitor la acest aspect. O minciuna! Acesta e raspunsul:

Ce n-au stiut ei este ca noi, pe langa mesajele apartinatorilor, am procedat si la realizarea de fotografii. Nici nu a trebuit sa asteptam prea mult pana sa apara primul bolnav transportat cu targa prin curte. Este adevarat ca nu era o zi cu ploi sau una cu minus 20 de grade, era una caniculara, cu vreo 39 de grade Celsius.

Va asiguram ca, din pacate, acest lucru se intampla indiferent de conditiile meteorologice, zilnic, cu foarte multi pacienti. Imaginati-va copilul sau parintele grav bolnav transportant in asemenea conditii…

Cum va spuneam, toate aceste lucruri se intampla din cauza constructiei realizate pe locul fostului coridor de transfer, cladire in care functioneaza un pseudo-vestiar improvizat, asupra caruia am atras atentia la finalul acestui material.

In imaginea de mai jos puteti vedea constructia la care facem referire si care se afla in stadiu de degradare, desi s-au investit in ea milioane de euro, inca din anul 2013:

Ei bine, oare nici dupa ce am demonstrat o noua minciuna venita din partea conducerii SCJM, nu se vor lua masuri? Dle presedinte CJ Mures Peter Ferenc, chiar nu vedeti realitatea? Cat mai mentineti in functie aceasta conducere incapabila?

In final, va promitem sa ne luptam pentru binele pacientilor pana ce problemele vor fi rezolvate. Vom reveni cu raspunsul primit in ceea ce priveste reparatia celui mai important aparat detinut de SCJM, Computerul Tomograf. Veti vedea alte minciuni!

Va urma

MS / Foto cop: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fie ca ploua sau ninge, bolnavi operati sunt transportati cu targa prin curte!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button