Știri

Filmul incidentului șocant din Cristești! O fetiță a ajuns la spital cu picioarele rupte!

Incident șocant la zilele comunei Cristești, din județul Mureș. O fetiță de 11 ani a ajuns la spital, după ce scaunul caruselului în care se dădea s-a desprins.

Copila a zburat prin aer și s-a lovit de un stâlp de metal aflat în apropiere.

Fata a fost transportată imediat la spital. Polițiștii au început o anchetă pentru a lămuri în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Incidentul s-a petrecut pe terenul de fotbal al localităţii, acolo unde s-a organizat un bâlci pentru a marca ziua comunei. Au fost aduse mai multe instalaţii electrice, printre care şi o tiribombă. Minoră de 11 ani s-a urcat pe unul dintre scaune, iar după câteva minute a fost aruncată prin aer câţiva metri.

Unchiul fetei: „Dânşii au zis că a învârtit-o cineva. Nu a învârtit-o nimeni, se vede ca s-o rupt de sus. Este foarte ruginită şi vrem să se facă dreptate. Copila acolo a fost căzută, cinci, şase minute nu a ştiut nimic de ea.”

Unchiul fetei: „Persoanele respective care au montat prostia asta trebuie să raspunad din toate punctele de vedere. A fost aruncată din scaunul respectiv, a căzut cu gâtul. Gantiti-vă ce înseamnă o persoană să cadă cu gâtul într-o prostie din asta.”

La faţa locului a sosit imediat un echipaj al ambulantei, care i-a acordat minorei îngrijiri medicale şi au transportat-o la spital.

Tudor Paul Daniel, medic specialist UPU SMURD: „Stabilă hemodinamic şi respirator, conştientă. Prezintă o plagă la nivelul mentonului, escoriaţii la nivelul toracelui anterior şi abdomen şi două facturi la nivelul gambelor.”

Între timp instalaţiile au fost închise, iar poliţiştii au început şi ei cercetările. Aceştia verifica dacă există un aviz tehnic şi dacă a fost folosită corespunzător. Proprietarul utilajului spune că are toate documentele în regulă.

Emilia Rugină, purtător de cuvânt IPJ Mureş: „În timpul funcționării unui carusel, sistemul de susţinere al hintei s-a rupt, aceasta căzând la pământ. În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru vătămare coprorala din culpă.”

Poliţiştii au deschis dosar penal, iar în urma cercetărilor se va afla cine trebuie să raspunada pentru cele petrecute.

Sursa: protv.ro / Foto: captura video


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Filmul incidentului șocant din Cristești! O fetiță a ajuns la spital cu picioarele rupte!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button