Știri

Fonduri europene pentru cabinete stomatologice și de fizio-kinetoterapie, la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”!

La Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș și în Miercurea Nirajului vor fi înființate în următorii ani două incubatoare de afaceri din fonduri europene nerambursabile în valoare totală de 13,24 milioane de lei.

Aceste noi incubatoare vor asigura spații pentru start-up-uri sau noi firme din domeniul medical în Târgu-Mureș și industrii creative în Miercurea Nirajului.

La ”Dimitrie Cantemir”, beneficiarii de fonduri europene vor crea cabinete stomatologice, de tehnică dentară și de fizio-kinetoterapie.

Acestea vor fi dotate cu aparatură și mobilier moderne și vor avea o serie de spații, inclusiv de investigații radiologice, săli de tratament, saloane de investigații, săli de așteptare, cabinete și anexe.

Clădirea se găsește la sediul universității și are o suprafață totală de peste 3.600 de mp.

La Miercurea Nirajului, termenul de implementare al proiectului este de 4 ani deoarece domeniul de activitate este mai vast.

Activitatea se va concentra pe susținerea afacerilor din industrii creative de tip design, arhitectură, publicitate, radio, televiziune, cinematografie dar mai ales IT, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș, primarul orașului, Toth Sandor.

Sursa: radiomures.ro / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fonduri europene pentru cabinete stomatologice și de fizio-kinetoterapie, la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button