Știri

Forța Dreptei Mureș analizează eficiența noului operator în prima zi de colectare a deșeurilor prin mobilizarea cetățenilor!

Forța Dreptei Mureș, prin vocea secretarului general Molnar George, a adus în atenția publicului situația îngrijorătoare a gestionării ineficiente a colectării gunoaielor din orașul Tg. Mureș, care drenează de foarte mult timp. Partidul a subliniat că această problemă este rezultatul incapacității autorităților locale și centrale de a planifica și coordona eficient relațiile comerciale cu furnizorii de servicii de salubritate. Într-un comunicat de presă emis astăzi, Forța Dreptei Mureș a evidențiat necesitatea unei atenții sporite din partea administrației locale și a entităților implicate pentru a identifica soluții rapide și eficiente.
Forța Dreptei Mureș analizează eficiența noului operator în prima zi de colectare a deșeurilor prin mobilizarea cetățenilor! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Forța Dreptei Mureș analizează eficiența noului operator în prima zi de colectare a deșeurilor prin mobilizarea cetățenilor!

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button