Știri

FOTO. Baietel in stare grava dupa ce a cazut dintr-un tractor!

Un copil în vârstă de nouă ani a fost preluat, marţi după-masă, de elicopterul SMURD, după ce a căzut dintr-un tractor care s-a răsturnat într-o pădure de pe raza comunei Dumitra, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Băiețelul a fost găsit de paramedicii năsăudeni în stare gravă, cu episoade de pierdere de conștientă. A fost nevoie de intubare, stabilizare și pregătire pentru transportul pe calea aerului.

“În cei șapte ani de când încadrez echipajul de prim ajutor SMURD, aceasta a fost, cu siguranță, cea mai grea intervenție” – sunt primele cuvintele ale pompierului salvator Ceșa Pavel, după misiunea de astăzi, din pădurea din jurul Dumitrei..

Alături de Pavel, din echipaj mai fac parte Cosmin Țeranu și Bozomală Vlad, iar cei trei sunt foarte activi în comunitatea din Valea Nasăudului. Formează o echipă compactă de mai mulți ani, iar la cazuri, atunci când timpul nu are răbdare cu ei, se completează din priviri și cu ajutorul automatismelor formate în sutele de cazuri gestionate.

Salvatorii au făcut totul ca la carte, au comunicat în permanență cu dispeceratul integrat ISU – SAJ, au oferit coordonate exacte pentru aterizarea elicopterului, iar la finalul misiunii, au răsuflat ușurați când știau că cel mic a ajuns stabil la spital, se arată în comunicatul ISU BN.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Baietel in stare grava dupa ce a cazut dintr-un tractor!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button