Știri

FOTO. Muresenii nu ar trebui sa fie invidiosi pe cocalarul cu Ferrari, ci pe salariul comunitarilor care nu aplica legea!

Imaginile cu o masina scumpa, condusa de un om ieftin, parcata in mijlocul carosabilului din centrul municipiului Tirgu Mures, au devenit rapid virale dupa ce au fost postate pe retelele de socializare de un muresean indignat de asemenea comportament ce denota multa lipsa de educatie.

Facand haz de necaz, le transmitem muresenilor ca nu ar trebui sa fie invidiosi pe cocalarul cu Ferrari, ci pe comunitarii platiti cu mult peste salariul mediu, venit nejustificat pentru multi dintre ei raportat la munca prestata, in cazul de fata (ne)amendarea unor astfel de fapte.

Autorul imaginilor le transmite un mesaj celor obligati de lege, comunitarilor, sa aplice sanctiunile corespunzatoare. Credeti ca au avut tupeul sa le pune in practica?! E mai lesne sa aplici amenzi loganurilor care nu au proprietari atat de „importanti” si „infricosatori”.

„Bogatia nu e sinonima cu civilizatia. Daca ai Ferrari poti parca in mijlocul unei intersectii din centru orasului. Eu daca parchez in Tudor in fata blocului iau amenda instant. Felicitari Politiei Locale directorului Raul Matis. Fiti alaturi de cetatenii simpli cu bolidu’ rosu si scump ???,” scrie L. Consatntin.

MS /  Foto: L. Constantin‎ – Esti din Targu Mures daca…


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Muresenii nu ar trebui sa fie invidiosi pe cocalarul cu Ferrari, ci pe salariul comunitarilor care nu aplica legea!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button