Știri

FOTO. Un tânăr care făcea şcoala de şoferi a provocat accidentul cu 4 victime de pe DN 13A!

Patru persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, pe DN 13A, într-un accident rutier provocat de un cursant auto, informează ISU Harghita.

Reprezentantul Biroului de Presă al IPJ Harghita, Incze Miklos, a declarat pentru AGERPRES că accidentul s-a produs după ce un tânăr de 19 ani, din Corund, în calitate de cursant auto, s-a angajat pe DN 13 A, venind de pe drum lăturalnic, fără a acorda prioritate unui autovehicul condus de o femeie de 27 ani, din judeţul Mureş şi a intrat în coliziune laterală cu acesta.

În urma impactului, trei persoane din maşina condusă de cursant, precum şi femeia aflată la volanul celuilalt autoturism, au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Instructorul auto, care a suferit un traumatism cranio-cerebral şi comoţie cerebrală a fost preluat de un elicopter SMURD şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor şi a vinovăţiei.

Foto: ISU Harghita


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Un tânăr care făcea şcoala de şoferi a provocat accidentul cu 4 victime de pe DN 13A!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button