Știri

INCREDIBIL! I-au lasat fata sa moara, iar acum fac presiuni asupra mamei victimei!?

După ce nu au gasit-o pe Luiza vreme de mai multe luni – fata disparuta la Caracal, cel mai probabil victima moarta in cazul Dinca -, autoritățile efectuează acum presiuni asupra mamei, neluand in calcul tragedia prin care trece aceasta familie, poate si din vina lor. Pe Luiza nu au gasit-o, iar pe Alexandra au lasat-o in mainile agresorului pana cand a fost prea tarziu.

Mamei Luizei Melencu i-au fost azi prelevate noi probe ADN, la Institutul Național de Criminalistică. Poliţiştii au făcut precizări privind modul în care s-a derulat procedura, după ce femeia a acuzat că a fost obligată şi ameninţată ca să dea probele biologice.

Monica Melencu a susţinut că a fost obligată și amenințată de un comisar de poliție să dea probele biologice și cele de ADN la Institutul de Criminalistică.

„Am fost umiliți. Am fost umiliți. Nu sunt de acord cu ce se întâmplă aici, nu am fost de acord. Mi s-au spus niște reguli, când acest domn nu l-a lăsat pe acel domn care trebuia să ne ia testele să ne explice despre ce este vorba, pur și simplu, s-a înfuriat și a zis că mă ia cu forța. Am fost obligată, pur și simplu obligată. Am fost umiliți. Am fost forțată, pur și simplu, m-am răzgândit, nu am mai vrut să dau acest test. Nu-mi plac regulile care s-au pus aici, nu l-a lăsat să ne explice despre ce e vorba , acel comisar a luat foc și pur și simplu m-a amenințat”, a declarat Monica Melencu, la ieșirea de la sediul Institutului Național de Criminalistică.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, luni, înainte de sosirea la Institutul de Criminalistică că anchetatorii nu vor recolta ADN-ul amprentă, ci unul pe care „îl pot avea sute de mii de persoane”.

Șeful Poliției Române a dispus verificări interne după acuzațiile Monicăi Melencu care a declarat că a fost obligată și amenințată de un comisar de poliție să dea acele eșantioane.

„Cu privire la afirmațiile apărute în spațiul public, facem precizarea că șeful Poliției Române a dispus verificări interne cu privire la modul în care polițistul și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu. Verificările urmează să stabilească dacă într-adevăr așa s-a întâmplat”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române.


Poliţia arată că aceasta este o măsură procedurală dispusă în cadrul anchetei penale coordonate de procurori din cadrul DIICOT.

Sursa: digi24.ro / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INCREDIBIL! I-au lasat fata sa moara, iar acum fac presiuni asupra mamei victimei!?

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button