Știri

INCREDIBIL! Spitalul Judetean de Urgenta Tirgu Mures se lauda pe facebook cu o vizita electorala! FOTO

In ciuda gravelor probleme cu care se confrunta si probabil pentru ca nu au altceva cu ce…

Incredibil, dar adevarat! In urma cu putin timp, pe pagina oficiala de facebook a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Tirgu Mures, a aparut o galerie foto care arata muresenilor secvente din vizita electorala efectuata ieri de V.D. la aceasta unitate spitaliceasca.

Vorbim de un spital cu mari deficiente, in care anumite saloane sunt ramase cu dotari de pe vremea lui Ceausescu, un spital in care bolnavii primesc biletele cu produse si medicamente pe care trebuie sa le cumpere singuri, desi acestea ar trebui sa le fie asigurate gratuit, un spital cu reguli inumane prin care parintii copiilor bolnavi de cancer nu au voie sa stea langa ei.

Da, acest spital se lauda cu o vizita electorala. Asta considera ei important sa comunice muresenilor. Nimic despre modernizari, dotari sau alte beneficii pentru bolnavi.

Si daca tot se lauda, va prezentam cateva dintre imaginile postate de ei, in care puteti vedea o serie de personaje vinovate in mod direct pentru problemele cu care se confrunta SCJUM. Sa le facem publicitate…

 

MS /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INCREDIBIL! Spitalul Judetean de Urgenta Tirgu Mures se lauda pe facebook cu o vizita electorala! FOTO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button