Știri

INCREDIBIL! Un barbat a incercat sa rapeasca o fetita in plina strada! Oamenii l-au oprit

În plin scandal privind cazul de Caracal, un bărbat de 67 de ani, din Sibiu, a încercat să răpească o fată de 7 ani, de pe o stradă din oraș. Acesta a fost oprit de oameni, care au anunțat imediat Poliția, transmite Mediafax.

Reprezentanții Poliției Sibiu au transmis, marți, că bărbatul de 67 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală și lovire sau alte violențe, după ce a mângâiat o fată de 7 ani și apoi a încercat să o răpească de pe stradă.

„În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobișnuit față de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului și a feței, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei și amenințările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză și martori”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Surse judiciare au declarat că în momentul în care bărbatul a agresat-o pe copilă, aceasta aștepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături. Polițiștii l-au reținut marți pe bărbat pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: hot news.ro / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INCREDIBIL! Un barbat a incercat sa rapeasca o fetita in plina strada! Oamenii l-au oprit

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button