Știri

INCREDIBIL! Un spital de STAT are aparatul pentru bolnavii de cancer stricat, iar un spital PRIVAT dotat nu are voie sa functioneze!

Coruptie, incompetenta, inconstienta, nepasare sau toate la un loc!?…

Șeful secției de chirurgie a celui mai mare spital privat din Romania, Sf Constantin din Brasov, medicul muresean Bogdan Moldovan, atrage atentia asupra unei grave probleme care pune viata pacientilor in pericol prin lipsa accesului la servicii de sanatate de calitate.

Ieri, a răbufnit, intr-o postare referitoare la intarzierea autorizarii noului Spital Sf Constantin din Darste, Brasov. In timp ce la spitalul de stat de la Tirgu Mures aparatul de radioterapie, atat de vital bolnavilor de cancer, s-a stricat si exista sanse minime de reparare in viitorul apropiat (Detalii aici), in judetul vecin se tot amana autorizarea unui spital PRIVAT destinat inclusiv bolnavilor de cancer.

Toate acestea doar pentru ca este privat si nu este membru de partid? Ce legi proaste putem avea, daca nimeni nu pateste nimic, atunci cind saboteaza privatii si indirect pot sa moara oameni prin lipsa accesului la servicii de sanatate de calitate.

„Si a mai trecut o zi… Fara nicio veste de la Bucuresti. 
Peste 20 de cazuri amanate, majoritatea oncologice. Viata nu conteaza, contează ca „ne-au tras-o”. In tara in care in 30 de ani nu s-a facut niciun spital Noul Spital Sf Constantin din Darste trebuie ținut pe tusa.
Hai România!!
Imi cer scuze pacientilor amanati!! Nu e vina noastra!!” a scris dr. Bogdan Moldovan, alaturi de pozele de mai jos.

Dr. Bogdan Moldovan, absolvent UMF Tirgu Mures in 1997, acreditat in Prelevarea de organe si Transplantul multiorgan la Spitalul Universitar din Geneva, in anul 2011, este unul dintre medicii care au pus umărul la performanțele unice deținute de spitalul privat din Brasov.

MS / Foto: Dr. Bogdan Moldovan


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INCREDIBIL! Un spital de STAT are aparatul pentru bolnavii de cancer stricat, iar un spital PRIVAT dotat nu are voie sa functioneze!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button