Știri

INFO. Avertizare de calatorie de la MAE pentru Barcelona, El-Prat!

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Spania, că, în conformitate cu informaţiile publicate în mass-media locală, în data de 9 august 2019, se va declanşa o grevă generală pe aeroportul El-Prat din Barcelona.

Potrivit MAE, protestul este derulat de personalul care efectuează controlul de securitate, alături de personalul de la sol al companiei „Iberia”.

”Având în vedere posibile întârzieri la controlul de securitate şi în privinţa curselor interne şi externe, în special cele asigurate de „Iberia”, se recomandă cetăţenilor români contactarea operatorilor şi informarea din timp asupra modificărilor orarelor de zbor”, a transmis MAE.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Barcelona: 34934181535; 34934334223;  34934340220, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al oficiului consular al României la Barcelona: 34661547853.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INFO. Avertizare de calatorie de la MAE pentru Barcelona, El-Prat!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button