Știri

INFO. Doua posturi disponibile la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș!

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș, Județul Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante de:

  1. inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul pentru protecția copilului și familiei din cadrul Serviciului protecție specială;
  2. inspector, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul fmanciar-contabil, salarizare și informatică din cadrul Serviciului financiar – contabil, resurse umane, administrativ, strategii și implementare programe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • inspector, clasa I, grad profesional debutant:
    • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor sociale (domeniul de licență psihologie sau științe ale educației).
  • inspector, clasa I, grad profesional superior:
    • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
    • vechime în specialitate – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 iunie 2019, ora 12:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 18 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă – Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, str. Gheorghe Doja nr. 9, Județul Mureș, telefon 0365/430.859.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INFO. Doua posturi disponibile la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button