Știri

INFO. Un nou MALL pregătit de un dezvoltator ceh în Mureș!

Dezvoltatorul ceh RC Europe, care a lansat clădiri de birouri și parcuri de retail în diferite orașe din țară, va construi un parc de retail la Oradea, sub brandul Nest.

Compania vrea să dezvolte și o clădire de birouri clasa A în București, sub numele ARC, cu o suprafață închiriabilă de 30.000 de metri pătrați, precum și alte parcuri de retail, în Miercurea Ciuc și Sighișoara.

De regulă, strategia RC Europe – cu operațiuni în Republica Cehă, Serbia, Croația și România (unde a fost numit la conducere Andrei Rati) – este ca în orașe mai mici, cu o populație similară cu a municipiului Sighișoara, să edifice parcuri de retail cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 3.800 de metri pătrați (cum este și proiectul finalizat deja în Dorohoi), conform msnews.ro

La Oradea, compania a cumpărat terenul și a primit autorizația de construcție pentru parcul de retail, care va avea o suprafață închiriabilă de 6.500 de metri pătrați.

Construcția va fi finalizată în 2020. Proiectul este închiriat în proporție de 70%, printre chiriași aflându-se JYSK, Sportisimo, CCC, Pepco, Zoomania.

Sursa: profit.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INFO. Un nou MALL pregătit de un dezvoltator ceh în Mureș!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button