Știri

Liderii mureșeni propun funcționarea restaurantelor la 30% capacitate

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus  are o tendință de scădere în Târgu Mureș.
“M-am consultat pe această temă cu președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, și propunem ca interiorul restaurantelor locale și al celorlalte unități de acest gen să funcționeze la 30%.” a afirmat primarul din Târgu Mureș Soós Zoltán.“Odată cu venirea frigului, terasele dispar și nu toate afacerile au posibilitatea să livreze alimente.
Liderii mureșeni propun funcționarea restaurantelor la 30% capacitate at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Liderii mureșeni propun funcționarea restaurantelor la 30% capacitate

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button