Știri

LIVE VIDEO – Intervenție a polițiștilor la o casă, după ce au primit un pont despre Alexandra!

Poliţiştii au facut noi percheziţii în cazul tragediei in care Alexandra, fata în vârstă de 15 de ani din Caracal, care a fost răpită şi ucisă de criminalul în serie Gheorghe Dincă. Anchetatorii caută probe într-o casă unde au primit informaţii că Alexandra Mâceşanu ar fi fost ţinută în pod. Potrivit primelor informaţii, această casă se află chiar la intrarea în Caracal.

Din nefericire, poliţiştii care au scotocit casa şi curtea nu au descoperit nicio probă şi niciun indiciu care să conducă la ideea că Alexandra s-ar fi aflat acolo.

Noile percheziţii au pornit de la un articol, dovedit fals, postat pe un site necunoscut de un bărbat aflat în căutarea de senzaţional şi de a obţine bani de pe urma celor care accesează ştire.

Titlul articolului ‘Apel către toate autorităţile: Alexandra Măceşanu se află în podul unei locuinţe părăsite, lângă nişte vechi grajduri’ a atras zeci de mii de români care au distribuit masiv această ştire falsă.

Pe de alta parte, asistam acum la un spectacol post-crimă: Polițiștii sar garduri, sparg porți în căutarea Alexandrei. NU le mai trebuie mandat! Cand Alexandra a implorat dupa ajutor la 112, NU au facut nimic ore intregi!

Live: Intervenție a polițiștilor la o casă din Caracal, după ce au primit un pont despre Alexandra Măceșanu

Publicată de Observator pe Miercuri, 31 iulie 2019

Sursa: observator.tv /  Foto: captura video


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: LIVE VIDEO – Intervenție a polițiștilor la o casă, după ce au primit un pont despre Alexandra!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button