Știri

LUNEA NEAGRA! Multe accidente soldate cu morti si victime ranite grav, in aceasta dimineata! FOTO

Un prim accident grav s-a produs pe DN14, în zona orașului sibian Dumbrăveni. Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului. În urma accidentului o persoană a rămas încarcerată, motiv pentru care echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea acesteia. Victima a fost transportată la spital în stare gravă. DETALII si foto, aici.

Tot în această dimineață, pe DN15, în zona localității Stânceni, din județul Mureș, s-a produs un grav accident de circulație în care au fost implicate mai multe autovehicule. Potrivit ISU Mureș, în urma accidentului au rezultat 3 victime, dintre care una a ramas încarcerată. Mai multe echipaje urgență din Toplița și Stânceni au intervenit pentru descarcerare și transportarea victimelor la spital. Circulația în zonă a fost blocată câteva zeci de minute. DETALII si foto, aici.

O alta tragedie a avut loc in această dimineață. A fost găsit cadavrul unui biciclist, in șanțul de lângă Eva Bar, pe str Castelului din Corunca, judetul Mures. Victima este un tânăr de 20-30 ani, cu par scurt roșcat, îmbrăcat in bermude colorate, tricou alb cu inscripție pe piept și șlapi! DETALII si foto, aici.

Un alt accident s-a produs în această noapte, în jurul orei 2,00 în localitatea mureșeană Miercurea Nirajului unde 2 autoturisme s-au tamponat. Din fericire în acest caz nu au existat victime.

Tot astazi, un bărbat de 51 de ani, din judeţul Mureş, a decedat pe şantierul podului peste Dunăre de la Brăila, strivit de nişte ţevi PVC pe care acesta le descărca, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila. DETALII, aici.

MS /  radiomures.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: LUNEA NEAGRA! Multe accidente soldate cu morti si victime ranite grav, in aceasta dimineata! FOTO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button