MÂINE. Se sistează serviciul de distribuţie a gazelor naturale, pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de transport, în Ghindari!

maine se sisteaza serviciul de distributie a gazelor naturale pentru efectuarea unor lucrari la sistemul de transport in ghindari

Compania Delgaz Grid informează că la solicitarea Transgaz, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport, este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale marţi, 27 august a.c., începând cu ora 10.00, în localitatea Ghindari din judeţul Mureş.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat începând cu ora 17.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Delgaz Grid regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MÂINE. Se sistează serviciul de distribuţie a gazelor naturale, pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de transport, în Ghindari!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.