Știri

Marius Pașcan, președinte executiv PMP: Nu putem doar aștepta pronia divină! Sunt necesare măsuri pentru restartarea economiei!

Marius Pașcan, președinte executiv PMP: Nu putem doar aștepta pronia divină! Sunt necesare măsuri pentru restartarea economiei!

Nu putem rămâne pasivi așteptând pronia divină! Consider că se impune încă de pe acum asumarea unor măsuri clare, a unui program de restartare a economiei. Soluția la îndemână este să profităm de context și, în condiții avantajoase pentru economia României, să asumăm un deficit mai mare, rezolvând, în acest interval, anumite probleme sistemice de infrastructură. Se pot avea în vedere multiple direcții:

1. Finanțarea unor proiecte de infrastructură majore, care nu ar fi fost prinse în fondurile europene din exercițiul bugetar 2021 – 2027 al UE: Autostrada Transilvania sau Autostrada Ploiești – Brașov.

Marius Pașcan, președinte executiv PMP: Nu putem doar aștepta pronia divină! Sunt necesare măsuri pentru restartarea economiei! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Marius Pașcan, președinte executiv PMP: Nu putem doar aștepta pronia divină! Sunt necesare măsuri pentru restartarea economiei!

Credit autor: Marginean Erika.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button