Știri

Marius Pașcan, președinte PMP Mureș: Este pusă în pericol suplimentar și nedrept sănătatea românilor. Nu suntem de acord cu decizia privind eliberarea spitalelor!

Marius Pașcan, președinte PMP Mureș: Este pusă în pericol suplimentar și nedrept sănătatea românilor. Nu suntem de acord cu decizia privind eliberarea spitalelor!

Partidul Mişcarea Populară solicită Guvernului României regândirea ordinului ministrului de Interne, Marcel Vela, de a elibera toate spitalele prin suspendarea internărilor pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești care nu reprezintă urgență, prin suspendarea consultațiilor programate și programabile, în structurile ambulatorii ale spitalelor publice și private, dar şi prin externarea forţată a tuturor pacienților care nu reprezintă urgențe și care nu necesită obligatoriu acordarea îngrijirilor medicale în spital.
În opinia PMP, ordinul ministrului de Interne are un caracter mult prea general şi poate conduce la pierderea nejustificată de vieţi omeneşti.

Marius Pașcan, președinte PMP Mureș: Este pusă în pericol suplimentar și nedrept sănătatea românilor. Nu suntem de acord cu decizia privind eliberarea spitalelor! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Marius Pașcan, președinte PMP Mureș: Este pusă în pericol suplimentar și nedrept sănătatea românilor. Nu suntem de acord cu decizia privind eliberarea spitalelor!

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button