Știri

Mii de mesaje dure adresate polițiștilor: „Mor copiii din cauza incompetenței voastre!”

Ce le transmit oamenii…

Pagina de Facebook a Poliției Române este asaltată de comentarii ale românilor care sunt nemulțumiți de modul în care polițiștii au acționat în cazurile Alexandrei și Luizei.

Chiar dacă ultima postare a Poliției Române pe această rețea de socializare este din 24 iulie și nu are nicio legătură cu tragediile din Caracal, românii continuă să transmită organelor legii mesaje dure prin care protestează față de felul în care au fost tratate cazurile celor două adolescente.

Astfel, peste 4500 de persoane și-au arătat indignarea până la această oră în cuvinte dure pe pagina de Facebook a Poliției Române, remarcând totodată faptul că – după scandalul legat de numerele de înmatriculare anti-PSD, ar și după protestele din 10 august 2018 – poliția a închis secțiunea de ”reviews” de pe Facebook, prin care utilizatorii puteau acorda un rating serviciilor prestate de această instituție.

Iată câteva dintre mesajele critice postate pe Facebook-ul Poliției, cu mențiunea că multe dintre acestea conțin expresii injurioase și nu pot fi reproduse aici:

– ”O să îmi iau și eu bătaie peste câteva zile puteți începe să veniți de acum”?”

– ”Hai, băgați o glumiță și înapoi la somn. Inapții p … oliției.”

– ”Rușine să va fie. Pentru colegul vostru v-ați strâns cu miile, câini, elicoptere, tot tacamul. Când un copil de 15 ani va spune că a fost rapid acționați după 19 ore, ba 19 ore. Rușine miliția română!”

– ” În cazul babutelor ce vând pătrunjel acționați cu rapiditate și maximă “eficientă”. Dar în cazul unei fete ce sună de 3 ori și e în pericol de a fi tranșată la propriu cum acționați tablagiilor? Ce ne rămâne de făcut, instituția ce trebuie să ne protejeze numai asta nu face. În cazul asta ne luăm topoare și pistoale după noi, cine mai are încredere în voi bă incompetenților?”

– ”Ați fost sunați de acea fată și ați așteptat până dimineață… Cred că doar în România se poate așa ceva, dacă era vorba de vreun politician cu diaree puneați la dispoziție tot MAI”.

– ”Pe mine m-ați urmărit în trafic cu girofarul să îmi dați o amendă pentru că am vorbit la telefon și în cazul de la Caracal ați așteptat mandatul cu toate că legea și Constituția va permiteau să interveniți!!! Indicii despre ce se petrecea acolo erau, mai ales că era încă un caz de dispariție nerezolvat!!!! Dacă erau fiicele voastre mai așteptați mandatul și ora 6:00? Incompetenților!!! Nu am cuvinte decente să vă descriu….”

– ”Mai bine ați petrece mai puțin timp pe social media și la pozat, și ați face muncă de teren mai multă… Este inadmisibil ce se întâmplă cu cele 2 fete, în 2019. Faceți exerciții și îmbunătățiți alte skill-uri, care pot duce (cândva) la salvarea unei vieți..”

– ”“Siguranța și încrederea”??? În cine? În voi? Sunteți instituția care ar trebui să ne facă să ne simțim în siguranță, dar voi ce faceți???? Copila aia putea fi a oricăruia dintre voi! Dar, bineînțeles, dacă era una de-a voastră, treceați prin foc și apă să o salvați, ignorând orice regulă! Demisia!!!! Demisia tuturor celor implicați în acest caz! Faceți-vă datoria măcar în al 12-lea ceas!”

– ”Mor copiii din cauza incompetenței voastre!!! Sunteți în stare doar să prindeți babe care vând pătrunjel la colț de stradă, pentru asta va plătim salariile și pensiile speciale?”

– ”V-aș răsplăti din nou cu o stea, însă ați scos recenziile imediat după incidentul când i s-au scos numerele de înmatriculare persoanei cu mașina străină. Nimic de spus, timp de gândire mult, reacții prea grele, sisteme învechite, mașini din 98. Sunt multe de spus, însă cei de sus nu privesc și în jos. #incompetența #polițiaÎn2019”

– ”Acum puțin timp, făceați bășcălie pe fondul unor concerte, corelând tinerii participanți cu consumul de droguri. Acum, când niște tineri au avut cu adevărat nevoie de voi, s-a văzut nivelul vostru de profesionalism… Cum de nu l-ați folosit pe celebrul Fluier s-o găsească pe săracă fată? Rușine și dispreț total!”

– ”În loc să fiți niște panseluțe ofuscate și să intentați proces trupei Paraziții pentru o piesă, mai bine dovedeați că exagerează ei prin fapte! A murit un copil din cauza voastră! Scutiți-ne de postări elogioase la adresa colegilor voștri! #sigurantasiincredere, dar nu în poliția română! “Codu penal pentru voi e sfânta scriptură / Da’ dacă voi sunteți legea, dreptatea-ndură!”

– ”Am și eu o curiozitate…dacă sun la 112 și va înjur de tot neamul și cu tot tacâmul, în 5 minute sunteți la mine la ușă?! (Să-mi dați amendă, să mă duceți la secție, să-mi dați puțină bătăiță)! E doar o curiozitate…pentru acele fete oricum nu mai aveți ce face…”

– ”Puteți dormi, bă, incompetenților? Puteți pune capul pe pernă știind că un copil a murit din cauza voastră?”

Sursa: protv.ro /  Foto: colaj fb politia Romana


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mii de mesaje dure adresate polițiștilor: „Mor copiii din cauza incompetenței voastre!”

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button