Știri

MINCIUNICĂĂĂĂĂ! Ati fost prins cu ocaua mica, d’le consilier local MAGYARY ELOD!

Vă spuneam cu ceva timp în urmă (vezi articolul – Prins cu ocaua mică? Abuzuri crase comise de unul dintre consilierii locali influenţi. Magyary Elod sfidează legea şi târgumureşenii. Cu largul concurs al conducerii primăriei!), că Magyary Elod a amenajat şi deschis, încă din anul 2011, cabinetul stomatologic DENTALCENTRUM, pe strada Gh. Doja, fără ca în prealabil să obţină o autorizaţie de construire şi să încheie cu municipalitatea un contract de concesiune pentru terenul ocupat cu scările de acces în cabinet şi, implicit, fără să plătească redevenţa anuală şi taxa de autorizare.

Deşi, de multe ori, tăcerea e de aur şi te scuteşte de a cădea în penibil, consilierul nostru a tunat şi fulgerat prin Primărie că totul este o minciună şi o înscenare mişelească, negând vehement lipsa autorizaţiei şi a concesiunii. Realitatea însă, ni-l aduce în atenţie, încă o dată, pe doctoraşul prins cu ocaua mică! Dacă aţi avut toate aceste autorizaţii şi avize – aşa cum pretindeaţi la momentul respectiv – de ce vi s-a eliberat în data de 08.03.2018, un nou certificat de urbanism (nr. 416, potrivit site – ului Primăriei) pentru “Schimbare destinaţie din apartament în cabinet stomatologic, creare acces separat din exterior, amplasare firmă – INTRARE ÎN LEGALITATE”, d-le doctor? I-oţi fi crezând dvs pe târgumureşeni căscaţi, dar nu toţi stau ca la dentist!

În mod firesc şi legal ar urma, chiar şi pentru liderul celui mai mare grup de consilieri locali şi un personaj influent cum este Magyary Elod (nu vă umflaţi penele rare, d-le consilier, epitetul “influent” în cazul dvs. nu are conotaţii pozitive), emiterea unei autorizaţii de construire. Probabil, cu aprobarea prealabilă a unor documentaţii de urbanism (PUD, PUZ), necesare şi obligatorii înainte de obţinerea autorizaţiei.

Sau, în prostul obicei încetăţenit în Primăria Tg. Mureş şi împotriva prevederilor Legii 350/2001, se va apela şi de această dată la soluţia ocolitoare – inventată, fără brevet de invenţie, de Claudiu Maior şi arhitectul-şef Dana Miheţ – prin care membrii Comisiei Teritoriale de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism, vor elibera celebrul AVIZ CONSULTATIV. Şi iată cum, cu evitarea unor cheltuieli destul de consistente, pe căi obscure şi tertipuri de bişniţar, doctoraşul îşi va autoriza cabinetul stomatologic.

Când eşti sau te crezi stăpânul oraşului, când sfidezi legea şi bunul simţ, când te doare-n dinţi (rectificăm, în cot!) de cei care te-au ales în funcţie, îţi permiţi chiar şi să nu-ţi achiţi taxele şi dările pe care tu însuţi, consilier local, le-ai legiferat. Cu menţiunea şi amănuntul foarte important că le-ai legiferat pentru alţii, pentru fraierii care sunt obligaţi să prezinte tone de documente până la a li se elibera o autorizaţie de construire. Şi care plătesc taxe peste taxe pentru aceasta. Că, deh! Coşul bugetar al Primăriei trebuie alimentat continuu, că doar banii târgumureşenilor s-au dus pe apa (pardon, pe cursul…în achiziţii publice!) al Deltei Dunării!

Vorba cântecului: Ce să-i faci? N-ai ce-i face!

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MINCIUNICĂĂĂĂĂ! Ati fost prins cu ocaua mica, d’le consilier local MAGYARY ELOD!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De vazut
Close
Back to top button