Știri

MISIUNE SPECIALA. Jandarmii mureseni urca pe munte sa aiba grija de fete!

În perioada 20-21 iulie, jandarmii albaiulieni împreună cu efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ” Regele Ferdinand I” – Târgu-Mureş vor asigura, măsurile de ordine publică şi siguranţa participanţilor la manifestările cultural artistice care vor fi organizate în comuna Avram Iancu şi în zona Muntelui Găina – „Târgul de fete de pe muntele Gâina 2019”. Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de normalitate civică şi de siguranţă şi vor viza în principal prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială.

În vederea prevenirii unor incidente nedorite, amintim tuturor participanţilor la aceste manifestări să se conformeze indicaţiilor forţelor de ordine şi ale organizatorilor, să adopte un comportament civilizat, să evite consumul excesiv de alcool şi să semnaleze orice comportament contrar normelor legale de convieţuire.

Supunem atenţiei celor care vor participa să nu lase în urma lor resturi menajere depozitate în spaţii neamenajate, să fie echipaţi adecvat vremii, să nu distrugă mediul înconjurător, să nu aprindă focul în locurile neamenajate, să nu distrugă semnele de orientare turistică şi să nu intre cu autoturismele în zonele marcate.

De asemenea, recomandăm tuturor celor ce vor fi prezenţi, având în vedere numărul mare de participanţi, să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale şi să sesizeze imediat prin apel la 112 sau direct jandarmilor care asigură măsurile de ordine, orice neregulă constatată.

IJJ Alba /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MISIUNE SPECIALA. Jandarmii mureseni urca pe munte sa aiba grija de fete!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De vazut
Close
Back to top button