Știri

Misterul mesajului trimis de pe telefonul Luizei! Parintii sunt bulversati

Ancheta de la Caracal devine tot mai complicată. Experții Institutului Național de Medicină Legală nu a putut să stabilească cui îi aparțin fragmentele de oase, descoperite la indicația suspectului principal, într-o pădure.

Familia tinerei care trăiește în tensiune de fiecare dată când apar informații despre Luiza nu și-a pierdut speranța nicio clipă, mai ales că același Dincă a susținut inițial că i-a aruncat trupul în Dunăre și i-a pus astfel pe drumuri pe anchetatori.

Familia Melencu este bulversată și de ultimele incidente legate de telefonul tinerei. După ce acum câteva zile, o colegă de școală a anunțat că în grupul de WhatsApp al clasei numărul Luizsei ar fi fost reactivat preț de câteva ore, vineri-noapte, incidentul pare să se fi repetat. Bunicul tinerei ar fi primit un mesaj de la numărul de telefon care îi aparținuse nepoatei sale: ”Acum pot fi contactat pe mobil. Am devenit disponibil”.

Bunicul Luizei crede că cineva îi folosește telefonul.

Până acum anchetatorii nu au găsit celularul Luizei și refuză să ofere informații pe această temă. Evita să spună și dacă numărul a fost localizat sau nu. Precizează doar că încă investighează și această pistă.

Sursa: protv.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Misterul mesajului trimis de pe telefonul Luizei! Parintii sunt bulversati

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button