MUREȘ: Măsuri împotriva țânțarilor

mures:-masuri-impotriva-tantarilor

Instituția Prefectului – Județul Mureș a transmis primăriilor o adresă privind necesitatea luării de măsuri pentru supravegherea şi reducerea populaţiilor de tânţari.

La nivel național se constată o creștere a riscului de apariție a infecțiilor cu virusul West Nile, agravat și de fenomenele meteorologice din ultima perioadă.

”Având în vedere creșterea populației de țânțari în mai multe zone ale județului, precum și sesizările pe care le-am primit în acest sens, am convocat o ședință de analiză cu instituțiile responsabile din județ (…), în care am analizat măsurile care trebuie luate pentru reducerea acestor populații. Am atenționat, printr-o circulară, conducerile unităților administrativ teritoriale cu privire la măsurile pe care trebuie să le aplice în fiecare localitate pentru combaterea țânțarilor. Urmează ca instituțiile cu responsabilități în domeniu să controleze modalitatea în care primarii și consiliile locale respectă aceste recomandări,” a declarat prefectul județului Mureș, Mircea Dușa.

The post MUREȘ: Măsuri împotriva țânțarilor appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MUREȘ: Măsuri împotriva țânțarilor

Credit autor: Diana Pâncă.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.