Știri

Nu mai e Larisa, e Alexandra! Vorbim despre incompetenta, nepasare, coruptie, prostie!

NIMIC NU S-A SCHIMBAT!…

Nu mai e Larisa de la Iasi, e Alexandra de la Caracal! Nenorocirea de acum de la Caracal (detalii aici) mi-a amintit de o alta, intamplata acum 14 ani, la Iasi. Un alt caz care a miscat milioane de romani!

In toamna lui 2005 am ajuns, pentru o transmisiune la tv, in casa Larisei Chelaru, fetita de 8 ani batjocorita si ucisa de un vecin minor. Colegii mei de la Observator ma anuntasera ca trupul micutei, infasurat intr-un covor, a fost gasit la gunoi, intr-o cutie, in tomberonul din fata blocului, dupa doua luni! Pana atunci, fusese doar un caz de disparitie a unui copil!

Cadavrul era in fata blocului, dar nu au reusit sa-l gaseasca vreme de 60 de zile! Politistii au trecut de multe ori pe langa cadavru pana cand un vecin a semnalat un miros greu de suportat care venea dinspre ghena.

In tot acest timp, mama si tatal Larisei (cel care s-a sinucis dupa un termen al procesului in care era judecat calaul fetitei lui) implorau ajutor la tv cu aceasta fotografie a scolaritei in maini si cu lacrimi in ochi!

Un taximetrist, acuzat pe nedrept ca fiind asasinul, s-a sinucis.

Criminalul era, de fapt, vecinul de 17 ani al Larisei şi cel mai bun prieten al fratelui ei, care a recunoscut, ulterior, ca a violat-o, a batut-o si apoi a ucis-o! A sufocat-o! A povestit la audieri ca a infasurat-o intr-un covor, a pus-o intr-o cutie si a ascuns cadavrul intr-o boxa a blocului timp de o luna si jumatate, apoi, a mutat cutia in containerul din fata blocului. Gunoierii au gasit-o pe Larisa dupa ce un vecin a simtit un miros greu.

Criminalul a primit 20 de ani de inchisoare, iar dupa schimbarea Codului Penal avea de facut 15. A iesit dupa 7 ani, jumatate din pedeapsa. Acum e liber!

Si atunci a fost un val de furie publica. Si atunci au cazut cateva capete din Politie.

Azi, la 14 ani distanta, suntem in aceeasi situatie si vorbim despre incompetenta, nepasare, coruptie, prostie!
Nu mai e Larisa, e Alexandra!

Sursa: Ionela NĂSTASE / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Nu mai e Larisa, e Alexandra! Vorbim despre incompetenta, nepasare, coruptie, prostie!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button