Știri

Patru pompieri mureseni au salvat doua persoane de la inec, pe Litoral!

Patru angajaţi ai ISU Mureş, care sunt detaşaţi pe litoral au salvat de la înec două persoane, în stațiunea Costineşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mureş, Cristian Virag, evenimentul s-a produs, ieri după-amiază, după plecarea salvamarilor, în perioada în care pompierii mureșeni se aflau în timpul liber.

Angajații ISU Mureș au sărit în apă şi au scos persoanele aproape inconştiente. Este vorba despre doi bărbaţi, unul în vârstă de 51 de ani şi altul de 21 de ani, aflaţi la Costineşti.

„Patru pompieri de la ISU Mureş au intervenit, în urmă cu o seară, şi au salvat doi bărbaţi, unul în vârstă de 51 de ani şi altul de 21 de ani, aflaţi la Costineşti. Plutonier adjutant Manoilă Marius de la Detaşamentul Târgu Mureş, sergent major Aldea Lucian-Bogdan de la secţia Sărmaşu şi plt. adj. Socoleanu Valentin de la Detaşamentul Reghin au sărit în apă şi au scos persoanele aproape inconştiente. Plt. adj. Apostol Danuţ de la Detaşamentul Sighişoara, a sprijinit scoaterea persoanelor din apă. Personalul ISU Mureş era pe plajă în timpul liber, iar evenimentul s-a produs după plecarea salvamarilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, Cristian Virag.

Sursa: radiomures.ro / tvr.ro /  Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Patru pompieri mureseni au salvat doua persoane de la inec, pe Litoral!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button