Știri

PLANUL unui ardelean de a se imbogati rapid, dat peste cap de politisti!

Un bărbat din Timişoara credea că a găsit o metodă sigură de a se îmbogăţi rapid, reuşind să facă în doar câteva zile aproape 100.000 de lei.

El fura telefoane mobile şi cartele din depozitul unei firme, probabil mizând pe faptul că atunci când cineva o se sesizeze va fi prea târziu. Astfel, timp de aproape 2 săptămâni, bărbatul a furat în fiecare zi cutii cu telefoane şi cartele.

„În fapt, în perioada 06 – 19 iulie a.c., bănuitul ar fi sustras din depozitul unei societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara, mai multe colete care conțineau telefoane și cartele mobile. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continua cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului”, precizează poliţiştii.

Sursa: observator.tv / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: PLANUL unui ardelean de a se imbogati rapid, dat peste cap de politisti!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button