Știri

POLITIA! A spart o casa de vacanta si a furat tot ce a apucat!

La data de 31 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au fost sesizaţi prin Apel 112, de către un bărbat, din localitatea Tîrgu Mureş, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri dintr-o anexă a casei sale de vacanţă, situate pe raza comunei Ghindari.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că în perioada 26-31 mai a.c., persoane necunoscute au pătruns prin forţarea uşii de acces, într-o anexă a casei de vacanţă respective, de unde au sustras o motocositoare şi un topor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1600 de lei.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat, de 29 de ani, din judeţul Harghita, bănuit de comiterea furtului şi totodată recuperarea motocositoarei.

La data de 04 iunie a.c., faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor Postului de Poliţie Atid din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: POLITIA! A spart o casa de vacanta si a furat tot ce a apucat!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button