Știri

POLITIA. Un muresean scandalagiu si-a batut prietena si sora, apoi a facut prapad in locuinta!

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, din comuna Ghindari, cu privire la faptul că fratele acesteia ar fi provocat scandal la domiciliul acesteia.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Ghindari, pe fondul consumului de alcool, şi-a agresat fizic sora, i-a adresat ameninţări, provocând totodată distrugeri în imobilul acesteia.

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, ameninţare şi distrugere.

Totodată, ca urmare a cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 30 septembrie a.c., bărbatul ar fi adresat ameninţări şi ar fi agresat-o fizic şi pe concubina acestuia, de 27 de ani.

În cauză a fost de asemenea întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare, iar după evaluarea stării de fapt poliţiştii au emis un alt ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

În urma administrării probatoriului, la data de 01 octombrie a.c., poliţiştii au dispus faţă de bărbat, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: POLITIA. Un muresean scandalagiu si-a batut prietena si sora, apoi a facut prapad in locuinta!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button