Știri

POLITIA. Un tanar sofer a bagat doua persoane in spital, in urma accidentului de la Suseni!

Varianta oficială…

Ieri, în jurul orei 10.50, pe DN15 E578, în localitatea Suseni, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Hodac, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Reghin-Topliţa, efectuând un viraj la stânga, a intrat în coliziune cu partea laterală a unui autoturism, condus de un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Târgu Mureş, care circula pe aceeaşi direcţie de mers şi care se afla în depăşirea unui alt autovehicul.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 77 de ani, a fost proiectat în şanţul de pe partea stângă a relaţiei de deplasare, unde a lovit două podeţe şi un stâlp de susţinere a reţelei de electricitate.

Au rezultat două victime rănite uşor, respectiv conducătorul auto, de 77 de ani, ramas incarcerat, şi o pasageră aflată în autovehiculul condus de acesta, de 72 de ani, din municipiul Târgu Mureş.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Conform ISU Mures, Detașamentul de Pompieri Reghin a intervenit pentru descarcerarea unui bărbat, care în urma unui accident rutier a rămas captiv în autoturism fiind catalogat cu cod roșu.

IPJ Mures/ Foto: ISU Mures


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: POLITIA. Un tanar sofer a bagat doua persoane in spital, in urma accidentului de la Suseni!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button